Stockholm! Avoid Midsummer traffic, check CityFlow

Stockholm! Avoid Midsummer traffic, check CityFlow
18 June, 2018 Ulrika Bohman

2018.06.19. Så slipper du köerna i midsommar.

Midsommar, en av årets absolut största trafikhelger, står för dörren. Mardrömmen är att sillunchen byts ut mot en enerverande bilkö. Men med planering och rätt trafikinformation går köerna att undvika.

MINDCONNECTS TEKNIK VISAR NÄR DET ÄR BÄST ATT RESA I MÄLARDALEN UNDER MIDSOMMARHELGEN
Mindconnect har tagit fram en reseplanerare för Motormännen där man kan se exakt hur trafikflödet fördelar sig över midsommarhelgen – minut för minut.

Du får enkelt tillgång till den via din dator eller mobil, klicka här

Om fler invånare tar reda på det aktuella trafikläget skapas möjligheter till snabbare och bättre trafikflöden och därmed mindre stress och säkrare vägar, framför allt under en helg som denna säger Jonas Bohman, VD på Mindconnect, som står bakom  trafikinformationstjänsten.

 

För mer information, kontakta:
Jonas Bohman, VD, Mindconnect AB
jonas.bohman@mindconnect.se
+46 72 711 85 80

Om Mindconnect. Mindconnect AB erbjuder intelligenta mobilitetslösningar via den egenutvecklade teknikplattformen CityFlow. Vi arbetar dagligen med Stockholmstrafiken, övervakar hur trafiken flyter och förutspår dess förväntade utveckling över dagen. CityFlow levererar effektiva färdvägar som undviker hinder i trafiken (trängsel, tillfälliga och planerade avstängningar) och tar samtidigt hänsyn till lokala företeelser så som dubbdäck.